скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Julafton  : 
😥
2.
Juldagen  : 
😥
3.
Annandag jul  : 
4.
Nyårsafton  : 
😥


Визначте період
..в Sweden
сьогодні, середа, 30 листопад, 2022

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 334 / 365
робочий день року : 232 / 253
приурочувати (UTC +01) : 21:48
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:48

UTC
-09
Alaska
11:48

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:48

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:48

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:48

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:48

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:48

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:48

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:48

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:48

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:48

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:48

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:48

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:33 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:48 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:48 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:48 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:48 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:48 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
лист.

30
21:48
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Denmark
Norway
Finland
USA
France
United Kingdom & Ireland
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Schweiz
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel